Obec Skalička

Hlavní menu

Hlavní nabídka

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

Hlášení rozhlasu

Oddíl postranní lišty

Důležité odkazy

Ziveobce.cz

Krizport.cz

Krizport.cz

Obsah stránky

PODPORA NADACE CEZ 2021-2022

      


PROJEKT: PODPORA KOMUNITNÍHO ŽIVOTA VE SKALIČCE
Obec Skalička realizovala v roce 2021 za podpory Nadace ČEZ projekt s názvem „Podpora komunitního života ve Skaličce“. V rámci revitalizace území byl za podpory MMR rekonstruován objekt s p.č. 23, díky kterému vznikl v obci polyfunkční komunitní centrum. Cílem podpořeného projektu Nadací ČEZ bylo pořízení vnitřního vybavení a zařízení nově vybudovaného centra pro její budoucí využití. Jednalo se o vnitřní vybavení uvedeného objektu v prostorech určených pro administrativní část budovy s části pro volnočasové aktivity či služby a další části objektu v prostorech určených zejména jako kulturní zázemí s části pro volnočasové aktivity. Celková částka příspěvku Nadace ČEZ činila 248 976,00 Kč. Realizace projektu probíhala v termínu od 1.5.2021 do 31.12.2021. 
Díky podpoře Nadace ČEZ může nyní objekt v obci Skalička č.p. 23 fungovat jako zázemí pro seniory, matky s dětmi, spolkové a vzdělávací aktivity místních i regionálních zájmových spolků. Část budovy, která bude využita jako obecní úřad, malý multifunkční sál i knihovna jsou nyní plně k dispozici místním občanům. Budova služeb a kulturního domu, obřadní síň a společenské služby provozované obcí, včetně výstavních prostorů jsou plně k dispozici nejen místním občanům, ale i turistům, návštěvníkům a nedalekým sousedům.

 

 

 

Datum a čas: 25.02.2022 14:40
Napsal: Obec Skalička
Kategorie: Jiné události

Patička stránky

Webové stránky pro obce provozuje Obce na webu s.r.o. | copyright © 2024 Obec Skalička | Prohlášení o přístupnosti | Mapa stránek | RSS | Tisk | Textová verze | Administrace